Over

Dit is het BLOG van Xclusive.Travel en is een aanbieder van luxe reisonderdelen, -services en bestemmingen en biedt met name luxueuze accommodaties aan over heel de wereld. Via XclusiveVillas.com en XclusiveBarbados.com, maar later nog via andere bestemmingssites of reisportals.
Enkele populaire bestemmingen waar wij luxe villa-accommodaties aanbieden zijn Zuid-Frankrijk aan de Cote d’Azur, Italië, Costa’s en eilanden van Spanje, Caribbean en dan met name Barbados, Curacao, St. Maarten en de Bahamas, maar ook Zuid-Oost Azie op Bali, Thailand en meer.

Wij onderscheiden ons door de service die wij kunnen leveren. We hebben een groot netwerk waardoor wij de mooiste villa’s. appartementen, chalets en zelfs cruiseschepen kunnen aanbieden, waarvan er slechts een selectie op de websites staat. Mocht de geschikte villa voor uw reis er niet bij zitten dan kunt u ons een zoekopdracht geven om bijv. de perfecte vakantievilla met zwembad te vinden. Wij zullen dan veelal binnen 24 tot 48 uur met een aantal voorstellen komen. Deze service is geheel vrijblijvend.

In deze blog wordt informatie verschaft over de landen waar de luxe vakantievilla’s of andere luxe accommodaties worden aangeboden, verder worden er reistips gegeven voor een heerlijke vakantie en worden er handige weetjes over de verschillende landen verteld.

Veel plezier met het lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.