Chehobo: A unique travel platform

Op Chehobo kun je naast hotels ook vliegtickets en transfers boeken! Wel zo handig om alles op slechts één platform te regelen. Neem contact met ons op via XclusiveVillas.com en dan zullen wij samen met jou ervoor zorgen dat jouw vakantie tot in de puntjes geregeld wordt!

Chehobo.com voor Travel Agents die hun klanten als koning behandelen en voor bedrijven die de beste reisbeleving wensen. Onze missie is om reizigers te helpen met het vinden van de meest optimale keuze die in hun budget past.

untitled

Wie of wat is Chehobo?
Chehobo.com is een verkoop -en handelssyteem met haar hoofdkantoor in de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai). Speciaal ontwikkeld voor lokale reisbureaus, reisagenten en touroperators als ook voor bedrijven en organisaties om zo voordelig(er) wereldwijd hotels, vliegtickets, transfers, tours en evenementen te boeken.

We helpen graag reizigers om het beste alternatief te vinden binnen hun budget. Met onze gebruiksvriendelijke systemen, garanderen we volle tevredenheid met uw vakantieverblijf of reisbestemming.

Waarom Chehobo.com?
U kunt dit reisplatform gebruiken bij elke stap om uw vakantie of trip samen te stellen!
Aan alle wensen voor en eisen aan een perfecte vakantie kunnen we voldoen en zijn te boeken, zoals transfer naar of van de luchthaven, accommodaties, dagtrips, evenementen en meer is beschikbaar als optie bij Chehobo.com

Altijd voor de laagst mogelijke prijs. Chehobo biedt de best mogelijke beschikbare tarieven aan.

Gebruiksvriendelijk. Het boekingsplatform is zo ontwikkeld dat ook onervaren gebruikers het systeem kunnen hanteren zonder technische kennis. We vermijden onnodige afbeeldingen  of knoppen, zodat u een prettige boekingsbeleving kan ervaren.

We bieden onvoorwaardelijke klantentevredenheid. En werken voor reisagenten die hun klanten nog als koning behandelen en voor bedrijven die alleen de beste reiservaringen wensen.

Nationale vertegenwoordiging. (Business Partner per land). Door het franchisemodel vindt iedere gebruiker een deskundig lokaal management achter Chehobo in hun eigen land.

Lokale leveranciers. Onze vertegenwoordigers op nationaal niveau zoeken naar de best mogelijke prijzen van het lokale aanbod van accommodaties, vliegtickets en meer.

Non stop ontwikkeling. Wees niet verbaasd dat we altijd bezig zijn met ontwikkelen van (betere) producten. Als het aankomt op reizen stoppen we nooit en zijn onze experts altijd onderweg om onze producten en diensten te verbeteren en uit te breiden.

Mobiele apparaten. Neem uw ‘zaken’ mee op reis, altijd en overal. Chehobo.com is beschikbaar in uw browser met een ‘responsive’ website. Binnenkort zullen applicaties gereed zijn voor alle browsers en mobiele operating  systems.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.