Het Italië Evenement

Het is weer zover! Het Italië Evenement staat voor de deur. Waan je voor een dag in dit prachtige land en geniet van Italiaanse producten .
Verspreid over verschillende themapleinen en langs de sfeervol ingerichte paden van het kasteelpark laten meer dan 200 exposanten het beste van Italië zien, proeven en beleven.
Wijnen, auto’s, sieraden, olijfolie, truffels, boeken, keukens, fashion en meer, omlijst met vele artiesten, theater, hapjes & drankjes en workshops.
Doe hier inspiratie op voor een geweldige vakantie in Italië.

Algemene Informatie

Het jaarlijks terugkerend “Italië Evenement Smaak & Stijl” zal net als de afgelopen jaren plaatsvinden rondom het Kasteel de Haar in Haarzuilens. Elk jaar komen er ruim 25.000 bezoekers richting het Italiaanse feest van het jaar. Wist u dat Kasteel de Haar het grootste kasteel van Nederland is en dat het door de lezers van De Telegraaf uitgeroepen is tot het mooiste kasteel van Nederland? Een prachtige locatie dus voor dit bijzondere evenement.

Kasteel de Haar Utrecht

Praktische informatie:
Het Italië Evenement zal plaatsvinden van 20 tot 22 mei 2016, dagelijks tussen 10:00 en 18:00.
De entreeprijs aan de deur is € 17,50 per persoon, maar in de voorverkoop krijg je €5,- korting per kaartje. Wees verstandig en koop je kaartje vooraf! Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen!

Parkeren:
Voor het parkeren van de auto betaal je €5,-. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa.
Als je je vooraf aanmeldt als gast van XclusiveVillas.com dan is het parkeren gratis!
Stuur uw aanmelding uiterlijk donderdag 19 mei naar mail@xclusivevillas.com en dan ligt er een uitrijkaart klaar voor u bij onze stand.(401).

Waar?
Kasteel De Haar
Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens

Ook voor kinderen

Het is een evenement voor alle leeftijden, dat blijkt wel uit de activiteiten die speciaal voor kinderen geregeld zijn, zoals de Perle dell’Acqua (de water parels). Loop letterlijk over het water in de grote opgeblazen ballen.

Grote ballen

Er is een speciale pizzaworkshop voor zowel kinderen als volwassenen van de culinaire kunstenaar Felice Cicoria. Elke dag vanaf 14.00 uur leert Felice, met een paar simpele stappen, om een heerlijke pizza te maken, met typische ingrediënten van de keuken en de Italiaanse traditie.

Verder zijn er nog shows, optredens en theater voor alle leeftijden en kan je je helemaal uitleven op de stormbaan van luchtkussens!

Vakantie inspiratie

Italië is natuurlijk een vakantieland bij uitstek! Mooie steden, prachtige natuur, zon zee en strand en natuurlijk lekker eten. Grote kans dat je graag nog een vakantie boekt naar de laars van Europa. Maar waar kan je dan het beste naartoe gaan?

Op het Italië Evenement is het Piazza delle Vacanze opgezet. Op dit “vakantieplein” kunt u als reisliefhebber volop inspiratie opdoen voor uw volgende vakantie naar Italië.

XclusiveVillas.com zal ook van de partij zijn om mensen te adviseren, maar heeft haar eigen stand elders. (Bij Via Aurelia richting Piazza del Teatro, standnr. 401). Dus bent u op zoek naar een luxe vakantievilla of een villa-appartement in bijvoorbeeld Toscano, Umbrië, aan de Amalfi kust of op Sicilië? Tevens bieden we winterchalets aan in de Dolomieten voor een ski-vakantie. Kom even langs en proef een heerlijke Italiaanse wijn.
Geen tijd om naar het evenement te komen maar wel geïnterreseerd in een vakantie-villa? Vul dan onze zoekservice in en wij zoeken en vinden een geschikte accommodatie!

Entertainment

Kookworkshops

De Italiaanse keuken in natuurlijk wereldberoemd. Maar hoe maak je al die pizza’s, pasta’s en andere typische gerechten? Tijdens het event worden er vele kookworkshops gegeven zodat ook u kunt leren koken als een echte Italiaan!

De beste pizzamaker

Wie wordt de beste pizzabakker van 2016?
Het is alweer de 3e editie van het Campionato Olandese della Pizza, oftewel het Nederlands kampioenschap pizzabakken. Wie zal er in navolging van Sandro Cuciniello aan de haal gaan met de titel, de eer en de prijzen?

Muziek

Op de verschillende podia staan ook dit jaar weer de nodige artiesten klaar om de bezoekers van muzikale ondersteuning te voorzien. Benieuwd welke artiesten er klaarstaan voor jullie? Neem dan een kijkje op de site.

Il Grande Aperitivo

Kom borrelen op het plein van Renzo’s! Proef uit de selectie van 20 wijnen, geniet van de swingende muziek en smul van de verschillende hapjes. De eerste prosecco is gratis bij inlevering van de flyer die uitgedeeld wordt bij de ingang.

Op zaterdag is het plein na sluitingstijd van het evenement nog open tot 19:30, dus heb je alle tijd om de verschillende drankjes en hapjes te nuttigen.

Cabaret en theater voorstellingen

Toegang:                 Gratis! (voor bezoekers van het evenement)

Optredens:              Dagelijks om 12:00, 14:00 en 16:00 uur

Complete programma: http://www.italieevenement.nl/italieevenement.nl/wp-content/uploads/2015/05/activiteiten-programma-20151.jpg

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s